L’EQUIP DE MIS ABOGADOS

Som advocats amb una gran vocació per a l’exercici privat del dret

Des que vam fundar el nostre despatx legal el 1.988 a Barcelona, hem portat nombrosos assumptes legals i judicials amb èxit. Tenim àmplia experiència en el dret i la defensa penal, el dret civil, el dret laboral i l’administratiu i urbanístic.

Durant tots aquests anys, a MIS ABOGADOS hem assistit als nostres clients defensant els seus drets, sovint davant els jutjats i tribunals, de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Gavà, Mataró, Arenys de Mar, Vilanova, Galícia, Madrid…, i de tota Espanya.

Coneixem a fons les instàncies judicials. Ens hem format com advocats defensors actuant judicialment en tots aquests jutjats, les audiències provincials, Audiència Nacional, els Tribunals Superiors de Justícia, el Tribunal Suprem, i fins i tot davant el Tribunal Constitucional i Tribunal Militar.

I tot i així, cada assumpte legal és com si fos el primer i únic a tractar, perquè tenim una total dedicació i implicació amb el nostre client, en la defensa dels seus interessos i drets.

El nostre despatx el formem dos socis i un equip de bons col·laboradors advocats i professionals del dret que compartim la passió per la nostra professió d’advocats.

Consulta Online
Escollir el tema

Aquest servei té un cost de 30€

Accepto les condicions legals

Socis del bufet

Adolfo Rubio Guzman. Advocat

 

Adolfo Rubio Guzmán.

Advocat.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

Col·legiat núm. 16645 de l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Ha exercit a Barcelona, Girona, Madrid i també a Galícia. Durant molts anys, ha compaginat l’advocacia amb el periodisme i l’activitat empresarial.

Belinda Salueña Lledó. Advocada

 

Belinda Salueña Lledó.

Advocada.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.

Col·legiada número 28082 de l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Barcelona, abans va estar també a l’Iltre. Col·legi de Girona, des de l’any 1995 fins a l’any 2012. Ha exercit l’advocacia a Barcelona i Girona.

Es va incorporar al despatx com a sòcia l’any 1995. La seva millor escola per a la professió d’advocada defensora han estat, però, els jutjats i tribunals de justícia de Barcelona i de Girona.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Primera visita gratuïta i totalment confidencial.

Truqui ara al
934 586 631