ADVOCATS ESPECIALISTES EN DRET LABORAL

MIS ABOGADOS li ofereix un servei jurídic complet per defensar els seus drets laborals

Té algun problema de dret laboral? Li afecta un ERO al seu lloc de treball? Vol saber els seus drets en el treball amb la nova reforma laboral? És vostè autònom i desconeix la seva situació jurídica laboral? A MIS ABOGADOS trobarà el millor assessorament i la millor defensa legal de dret laboral.

En un mercat laboral tan complicat com l’actual hem d’estar coberts davant de qualsevol possibilitat: acomiadaments, expedients de regulació d’ocupació o indemnitzacions que poden vulnerar els seus drets. I si vostè ja està en alguna d’aquestes situacions laborals, MIS ABOGADOS li ofereix tot el suport legal:

  • Acomiadaments, Extinció de contractes
  • Assetjament laboral (mobbing)
  • Liquidació. Reclamacions de salaris
  • Sancions laborals
  • Modificació de condicions laborals de contractació
  • Incapacitat temporal, total, absoluta i gran invalidesa

Consulta Online
Escollir el tema

Aquest servei té un cost de 30€

Accepto les condicions legals

CONTACTI AMB MIS ABOGADOS A BARCELONA, ESPECIALISTES EN DRET LABORAL

A MIS ABOGADOS volem facilitar-li les coses. Per això, vostè decideix com vol consultar als nostres advocats. A través del telèfon o del formulari de consulta. Vostè sempre pot plantejar la seva consulta concreta, sigui quina sigui, en qualsevol moment, fins i tot si ha de prendre decisions ràpides referents a la situació laboral.

Faci’ns la seva consulta omplint el formulari d’aquesta pàgina o per telèfon. Si ho necessita, li oferim suport complet i de qualitat per defensar els seus drets davant de qualsevol empresa o organisme. Redactem o revisem documents legals d’àmbit laboral, cartes d’acomiadament, liquidacions, contractes. Si es necessari, li assistim en un judici.

ASSESSOREM I DEFENSEM ELS SEUS DRETS LABORALS

Informi’s ja sobre MIS ABOGADOS i els nostres serveis complets en matèria de dret laboral i resolgui els seus dubtes i problemes legals i judicials.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

No espereu a tenir problemes legals de dret laboral.
Faci’ns la seva consulta al Servei d’Advocat Laboralista.
Primera visita gratuïta i totalment confidencial.

Truqui ara al
934 586 631